Vi söker personal till våra återvinningscentraler i MERAB-regionen

Vi söker personal till våra återvinningscentraler i MERAB-regionen

Är du serviceinriktad och har ett intresse för avfall och miljö så kanske detta är något för dig! Skicka gärna in en spontanansökan innehållande CV och personligt brev. Vi behandlar ansökningar löpande.

För att ha tillräcklig bemanning på våra återvinningscentraler behöver vi ibland ta in personal på timmar. Det kan innebära arbete på kvällar och lördagar, men även dagtid på vardagar när vår ordinarie personal är sjuk eller ledig. Även under sommaren behöver vi ta in extra personal till våra återvinningscentraler när den ordinarie personalen har semester.

Om arbetsplatsen

MERAB är ett kommunalt bolag som ägs av kommunerna Eslöv, Hörby och Höör. MERAB:s uppdrag är att ansvara för avfallshanteringen i regionen. Det innebär insamling av hushållsavfall och slam från enskilda avlopp, att driva återvinningscentraler samt att hantera och behandla allt insamlat avfall. I regionen finns totalt sex återvinningscentraler.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha din arbetsplats på någon eller några av MERAB:s återvinningscentraler. Du kommer att utföra de arbetsuppgifter som förekommer på en återvinningscentral t.ex. hjälpa våra kunder med information om hur de ska sortera sitt avfall, sortera inkommande farligt avfall och transportera bort fulla behållare. Även daglig städning, skötsel och underhåll av anläggningen samt tillhörande maskiner och utrustning ingår i arbetsuppgifterna. Återvinningscentralerna är alltid bemannade med minst två personer som kan hjälpas åt med arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

Gymnasieexamen

Kunskaper om och intresse för miljö och återvinning

Att du är serviceinriktad

Att du kan kommunicera flytande på svenska i tal och skrift

B-körkort är ett krav

Meriterande är hjullastarbehörighet och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Dina viktigaste egenskaper är att du självständigt kan prioritera ditt arbete samt att du är noggrann och ansvarstagande. Du är också serviceinriktad och har lätt för att kommunicera i tal. Du är en positiv och flexibel person som har lätt för att samarbeta.

Anställningens omfattning

Visstidsanställning/timanställning och möjlighet till sommarvikariat.

Frågor

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta driftsledare Tony Strand, tony.strand@merab.se eller 070-609 84 68.

Ansökan

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till följande e-postadress: hakan.thuresson@merab.se

Ansökningarna behandlas löpande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window