Merab söker lastväxlarförare

Merab söker lastväxlarförare

Vi söker chaufför för visstidsanställning på heltid. Har du körkort med behörighet B, C, C1E, CE, YKB, förarkort samt förarbevis för hjullastare? Trivs du med att ta ansvar, planera ditt arbete, är servicemedveten och har ett vänligt kundbemötande? Läs mer om tjänsten här och hör av dig till oss!

  • Omfattning: Heltid
  • Varaktighet: 3 månader – upp till 6 månader
  • Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
  • Tjänsten som chaufför utgår enligt överenskommelse från MERAB:s huvudkontor i Eslövs kommun respektive avfallsanläggning Rönneholm utanför Stehag varför egen bil motsvarande för transport behövs.
  • Vi erbjuder en befattning där du är en del av ett litet team och din personlighet är därför av största vikt för oss.

Arbetsbeskrivning

Arbetet består i huvudsak av att transportera avfall av olika slag med lastväxlare med släp. Vissa dagar kan annat arbete förekomma på Rönneholms avfallsanläggning i Stehag.

MERAB utför transporter av avfall som samlats in på de återvinningscentraler som bolaget driver i Eslöv, Hörby och Höörs kommuner. Avfallet transporteras till Rönneholms avfallsanläggning för sortering, omlastning eller behandling.

Efter omlastning eller sortering på Rönneholms avfallsanläggning transporteras avfallet till andra platser för vidare behandling.

Din profil

Du har utbildning från fordonstekniskt gymnasium (fordons- och transportprogrammet) eller annan utbildning/ kompetens som arbetsgivaren finner relevant.

Du har gedigen erfarenhet av att arbeta som chaufför och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom miljö- och avfallsområdet.

Som chaufför krävs körkort med behörighet B, C, C1E, CE, YKB, förarkort samt förarbevis för hjullastare.

MERAB har en liten fordonsflotta som består av några lastväxlare med släp och en frontlastare och det är meriterande om du kan köra både lastväxlare och frontlastare.

Det är också en stor fördel om du har god lokal kännedom och hittar bra i Eslöv, Hörby och Höörs kommuner.

Arbetet är självständigt och du trivs med att ta ansvar, planera ditt arbete samt ha god framförhållning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du har servicemedvetenhet och ett vänligt kundbemötande. Du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Vi är en liten organisation, vilket medför att alla måste hjälpas åt med att utföra arbetsuppgifterna.

Avfallsbranschen är komplex och full av utmaningar. För att trivas är det en förutsättning att du finner det stimulerande och utvecklande att arbeta i en verksamhet som förändras över tid till följd av bland annat ny lagstiftning. Att du är ansvarstagande och självgående samt har lätt för att samarbeta och kommunicera med kollegorna är viktigt för att lyckas i din roll.

Anställning

  • Anställningsform: Visstidsanställning, semestervikariat
  • Huvudsaklig placeringsort: Tjänsten utgår från MERAB:s huvudkontor i Eslövs kommun samt tidvis från Rönneholms avfallsanläggning utanför Stehag.
  • Omfattning: Heltid/dagtid.
  • Tillträde: Snarast enligt överenskommelse varighet till 30/9-24
  • Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Frågor?

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta driftledare Tony Strand, tony.strand@merab.se eller 070-609 84 68.

Ansökan

Sänd din ansökan innehållande CV och personligt brev i ett mejl till tony.strand@merab.se  senast 10 maj . Märk mejlet med ”Ansökan Chaufför”.

MERAB strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vi tillämpar löpande urval.

Välkommen med din ansökan!


Mellanskånes Renhållningsaktiebolag, MERAB, är ett kommunalt avfallsbolag, som ägs av kommunerna Eslöv, Hörby och Höör. Bolaget ansvarar för avfallshanteringen i ägarkommunerna och verksamheten omfattar insamling och behandling av hushållsavfall och verksamhetsavfall. MERAB ansvarar även för driften av en avfallsanläggning och 6 stycken återvinningscentraler. Bolaget har ett trettiotal medarbetare och omsätter ca 100 miljoner kronor per år.

MERAB strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.


I denna rekrytering har vi redan tagit ställning till olika rekryteringskanaler varför vi undanber oss kontakt i detta avseende.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of merab.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window