Vi söker semestervikarier till våra återvinningscentraler i MERAB-regionen

Vi söker semestervikarier till våra återvinningscentraler i MERAB-regionen

Är du serviceinriktad och har ett intresse för avfall och miljö så kanske detta är något för dig!

Till sommaren behöver vi ta in extra personal till våra återvinningscentraler när den ordinarie personalen ska ha semester.

För att ha tillräcklig bemanning på våra återvinningscentraler behöver vi ibland även ta in personal på timmar. Det kan innebära arbete på kvällar och helger, men även dagtid på vardagar när vår ordinarie personal är sjuk eller ledig.

Om arbetsplatsen

MERAB är ett kommunalt bolag som ägs av kommunerna Eslöv, Hörby och Höör. MERAB:s uppdrag är att ansvara för avfallshanteringen i regionen. Det innebär insamling av hushållsavfall och slam från enskilda avlopp, att driva återvinningscentraler samt att hantera och behandla allt insamlat avfall.

I regionen finns totalt sex återvinningscentraler. Återvinningscentralerna ligger i Eslöv, Hörby, Höör, Löberöd, Marieholm samt på Rönneholms avfallsanläggning utanför Stehag.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha din arbetsplats på någon eller några av MERAB:s återvinningscentraler. Du kommer att utföra de arbetsuppgifter som förekommer på en återvinningscentral till exempel hjälpa våra kunder med information om hur de ska sortera sitt avfall, sortera inkommande farligt avfall och transportera bort fulla behållare. Även daglig städning, skötsel och underhåll av anläggningen samt tillhörande maskiner och utrustning ingår i arbetsuppgifterna. Återvinningscentralerna är alltid bemannade med minst två personer som kan hjälpas åt med arbetsuppgifterna.

På återvinningscentralerna förekommer det hjullastarkörning och därför är det meriterande om du har förarbevis för hjullastare.

Det är också en fördel om du har tillgång till bil eller annat fortskaffningsmedel så att du kan ta dig till de olika återvinningscentralerna. Kollektivtrafiken är inte alltid anpassad till de rådande arbetstiderna.

Kvalifikationer

Gymnasieexamen

Kunskaper om och intresse för miljö och återvinning

Att du är serviceinriktad

Att du trivs med att jobba i en liten grupp där alla hjälps åt

Att du kan kommunicera flytande på svenska i tal och skrift

B-körkort är ett krav

Meriterande är hjullastarbehörighet och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Dina viktigaste egenskaper är att du självständigt kan prioritera ditt arbete samt att du är noggrann och ansvarstagande. Du är också serviceinriktad och har lätt för att kommunicera i tal. Du är en positiv och flexibel person som har lätt för att samarbeta.

Anställningens omfattning

Visstidsanställning/timanställning och möjlighet till sommarvikariat

Frågor

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår driftchef Bo Strandh via mail till bo.strandh@merab.se

Ansökan

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till följande e-postadress: spontanansokan@merab.se

Ansökningarna behandlas löpande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of merab.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window